EVÄSTE- JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Keräämme tietoja kaikista käynneistä Zoovillage.com-verkkosivustolla. Käytämme näitä tietoja parantamaan käyttäjäkokemustasi, yksittäisten elementtien ja verkkosivuston käytön arviointiin sekä tukemaan Zoovillage.com-sivustolta suoritettavaa markkinointia.

Tästä voit lukea lisää siitä, mitä tietoja keräämme, kuinka käsittelemme tietoja, kuka pääsee käsiksi tietoihin ja kuinka voit ottaa yhteyttä meihin kysymyksissä, jotka liittyvät siihen, kuinka käsittelemme eväste- ja tietosuojakäytäntöä ja yksityisyydensuojaasi. Zoovillage.com kerää tietoja voimassa olevan lain mukaisesti. Jos Zoovillage.com käsittelee henkilötietoja, se tapahtuu henkilötietolain mukaisesti.

Kun käyt Zoovillage.com-sivustolla, tunnistamme automaattisesti IP-osoitteesi ja tiedot, kun siirryt eri sivujen ja palvelujen välillä verkkosivustolla. Haluamme, että saat yksinkertaisen käyttäjäkokemuksen, ja siksi rekisteröimme myös aktiiviset toimesi, kun esimerkiksi kirjaudut sisään tai päätät tilata uutiskirjeemme.

Käytämme esimerkiksi Google Analytics -analyysityökalua keräämään tilastoa Zoovillage.com-sivuston käytöstä, ja tämän tarkoituksena on tehdä ostoskokemuksestasi vielä parempi.

Keräämme tietoja verkkosivuston käyttäjistä seuraavilla tavoilla:
- Käyttämällä evästeitä

- Sitä kautta, että verkkosivuston käyttäjä itse toimittaa tietoja (esimerkiksi ostostietosi ostoksen yhteydessä)

Mikä on eväste?
Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan selaimeesi, kun käyt Zoovillage.com-sivustolla. Eväste tallennetaan verkkosivuston toimintojen maksimoimiseksi tarkoituksena antaa sinulle mahdollisimman yksinkertainen ja ainutlaatuinen ostoskokemus. Evästeisiisi ei tallenneta henkilötietoja.

Nykyään lähes kaikki verkkosivustot käyttävät evästeitä. Evästeissäsi olevat tiedot lähetetään verkkoselaimesi ja verkkopalvelimen välillä, ja ne sisältävät sellaisia tietoja kuten käyttäjäasetuksesi, kirjautuminen ja kuinka käytät verkkosivustoa. Evästeitä tarvitaan, jotta verkkosivustolla voidaan tarjota tietty palvelu, kun ne tallennetaan tietokoneeseesi tarkoituksena auttaa sinua ja tukea mahdollisimman hyvän kokemuksen saavuttamista. Ne tukevat myös verkkosivuston analysointia käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.

Kuinka voit välttää evästeet
Jos et halua ottaa vastaan evästeitä Zoovillage.comilta, voit joko estää evästeet, poistaa olemassa olevat evästeet tai muuttaa tietokoneen asetuksia niin, että saat varoituksen ennen evästeen tallentamista.

Evästeasetustesi muuttamisen myötä käyttäjäkokemuksesi voi huonontaa kokemustasi verkkosivustolla. Suosittelemme, että luet tarkkaan läpi evästekäytäntömme ennen evästeasetustesi mahdollisia muutoksia. Koska Zoovillage.com-sivustolla saattaa olla toimintoja, joita et saa toimimaan.

Jos haluat muuttaa evästeasetuksiasi, voit tehdä sen selaimesi turva-asetuksista. Menettelytapa voi vaihdella käyttämästäsi selaimesta riippuen.

Kuinka Zoovillage.com käyttää evästeitä
Evästeet auttavat meitä päättämään, ketkä käyvät sivustollamme, ja tätä kautta voimme puolestamme tuottaa väestöllisiä ja asiakaskohtaisia tilastotietoja. Tiedot antavat meille mahdollisuuden mukauttaa ja luoda tiettyjä sisältöjä ja palveluja, jotka vastaavat sinun ja muiden asiakkaiden toiveita.

Kolmannen osapuolen evästeet
Zoovillage.com työskentelee useiden kolmannelta osapuolelta peräisin olevien palveluiden kanssa, jotka hyödyntävät verkkosivustoamme. Näistä palveluista tietyt hyödyntävät evästeitämme täyttääkseen tietyn tehtävän käyttäjiämme kohtaan. Voit päättää estää kolmannen osapuolen evästeet selaimessasi.

Google Analytics -palvelun tapaista palvelua esimerkiksi käytetään keräämään tilastoja siitä, kuinka kauan viivyt sivustollamme. Teemme yhteistyötä meitä auttavien yritysten kanssa kehittääksemme kävijöillemme relevanttia mainontaa, esimerkkejä niistä yrityksistä, joiden kanssa nykyään työskentelemme, ovat Facebook, Criteo ja Nosto.

Toiminnallisuus
Käytämme teknisiä evästeitä Zoovillage.comissa. Näitä tarvitaan toiminnallisuuden käsittelyyn verkkosivuston eri osissa, nämä evästeet tallennetaan kirjautumisen yhteydessä Zoovillage.comiin, jolloin ne auttavat meitä muistamaan esimerkiksi ostoskorisi sisällön seuraavaan käyntikertaasi asti.

Henkilötiedot ja henkilötietojen suojaus
Pidämme huolta henkilötiedoistasi emmekä jaa niitä kolmannelle osapuolelle. Lukuun ottamatta sitä tapausta, että olet aktiivisesti antanut suostumuksesi sille, että saamme jakaa niitä. Henkilötiedot, jotka meillä on asiakkaistamme, ovat tietoja, jotka he ovat antaneet ostoksen yhteydessä, ottaessaan osaa asiakastutkimukseen tai vastaavia. Kerättävät tiedot sisältävät nimiä, osoitteita, postinumeroita, sähköpostiosoitteita, sukupuolen, iän ja ostoshistorian. Jos olet esimerkiksi ottanut osaa asiakaskyselyyn, olemme myös säilyttäneet mielipiteitä erilaisista aiheista.

Noudatamme lainsäädäntöä ja säilytämme kaikki tiedot varmalla ja luottamuksellisella tavalla. 

Olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin henkilötietoja koskevissa asioissa
Jos haluat saada käyttöösi meillä sinusta olevat tiedot, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteella csse@zoovillage.com. Tämä koskee tilanteita, joissa haluat poistaa tai päivittää meillä olevat henkilötietosi. Voimme myös auttaa sinua oikaisemaan mahdolliset väärät meillä rekisteröidyt tiedot.